Handelsbetingelser

FORSENDELSE – GRATIS FORSENDELSE TIL DANMARK

u p c y sender din ordre via GLS og UPS. Alle ordrer bliver afsendt fra vores lager i Skovlunde i Danmark. Vi bestræber os på, at afsende ordrer der bestilt før kl. 11, samme dag. Pakken er forsikret og har trackingnummer, således at den kan spores.

Leveringstid:

 • Danmark: 1-3 arbejdsdage
 • Europa: 2-7 arbejdsdage

Indpakning:

Vi forsøger så vidt muligt at undgå plastik. Derfor er alle produkter pakkes i en unikt upcycled mulepose.

Fragtpriser:

Danmark: Gratis

Europa: 110 dkr. Dog ved ordrer over 1000 dkr. tilbyder u p c y gratis forsendelse. 

Resten af verden: 190 dkr.

Betaling og priser:

Kredit/debit kort:

Betaling kan ske med Visa, Dankort, og Mastercard. Vi gemmer ikke kortoplysninger efter transaktionen er blevet gennemført og vi trækker først pengene når din ordre er afsendt.

Priser: 

Alle priser inkluderer 25% moms og forsendelse. u p c y forbeholder sig ret til at ændre priserne. Alle priser vises i danske kroner.

Retur:

Alle u p c y produkter laves af materialer der af den ene eller anden årsag er blevet kasserede. Materialerne stammer fra restauranter, hoteller og divers industrier og de er alle slidt på forskellige måder. Derfor kan der forekomme variationer i stoffet samt slitage på specifikke steder. Dette er en del af produktets identitet og skal der ikke opfattes som en fejl.

Vi håber, at vores kunder vil huske på ovenstående hvis det viser at modtagne produkt ikke er helt identisk med billernde på vores produktside. Hvis produktet alligevel ikke lever op til forventningerne, kan det returneres indtil 14 dage efter modtagelsen. Vi tilbyder gratis retur i Danmark. Prodduktet skal leveres tilbage ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Det skal være pakket ind i den originale indpakning eller tilsvarende og med påsat returlabel. Returlabel er vedlagt produktet. Pengene (inkl. fragt) vil blive returneret, så snart at vores lager har modtaget produktet.

Procedure for returnering af en ordre:

 1. produktet lægges tilbage i original emballage (eller noget tilsvarende).
 2. Pakken påføres den af u p c y fremsendte returlabel med nedenstående fortrykte adresse: 

  u p c y

  Meterbuen 25

  2470 Skovlunde

  Danmark

 3. Pakken afleveres i en GLS pakkeshop
 4. Når pakken er modtaget hos u p c y refunderes pengene

Bytte:

Hvis du ønsker at bytte et produkt til en anden størrelse eller farve, bedes du returnere produktet (som beskrevet ovenfor) og lægge en ny ordre på hjemmesiden.

Firmaadresse:

u p c y ApS

Dyregårdsvej 1

DK – 2740 Skovlunde

CVR: 38204114

email: info@upcy.dk

Lager og kontor:

u p c y ApS

Meterbuen 25

DK – Skovlunde

CVR: 38204114

email: info@upcy.dk