Gratis levering og returnering | Leveringstid 1 - 3 arbejdsdage

FORSENDELSE - GRATIS FORSENDELSE TIL DANMARK 

u p c y  sender din ordre via GLS og UPS. Alle ordrer bliver afsendt fra vores lager i Skovlunde i Danmark. Vi bestræber os på at afsende ordrer, der er bestilt før kl. 11.00, samme dag. Pakken er forsikret og har trackingnummer, så den kan spores.

Leveringstid:
- Danmark: 1-3 arbejdsdage

- Europa: 2-7 arbejdsdage
 

Fragtpriser:

Danmark: Gratis

Europa: 110 kr.

Resten af verden: 190 kr.

u p c y tilbyder gratis forsendelse på alle ordrer til Danmark og ved ordrer over 1.000 kr. til Europa.

 

Gratis forsendelse pålægges automatisk ved checkout, og når ordreminimum er opnået.

BETALING OG PRISER

Kredit/debit kort:
Betaling kan ske med Visa, Dankort og MasterCard. Vi gemmer ikke kortoplysninger efter transaktionen er blevet gennemført, og vi trækker først pengene, når din ordre er afsendt.

Priser:
Alle priser inkluderer 25% moms og forsendelse. u p c y  forbeholder sig ret til at ændre priserne, når som helst. Alle priser vises i danske kroner. 

 

RETUR

Alle u p c y  produkter laves af materialer, der af den ene eller anden årsag er blevet kasserede. Materialerne stammer fra restauranter, hoteller, og diverse industrier og de er alle slidt på forskellige måder. Derfor kan der forekomme variationer i stoffet samt slitage på specifikke steder. Dette er en del af produktets identitet og skal derfor ikke opfattes som en fejl. 

Vi håber vores kunder vil huske på ovenstående, hvis det viser sig at det modtagne produkt ikke er helt identisk med billederne på vores site. Hvis produktet alligevel ikke lever op til forventningerne, kan det returneres indtil 14 dage efter modtagelsen. Vi tilbyder gratis retur (i Danmark). Produktet skal leveres tilbage ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Det skal være pakket ind i den originale indpakning og returneres i beskyttet emballage påsat returlabel (som var vedlagt ved modtagelsen af produktet) sammen med ordrenummer. Pengene (inkl. fragt) vil blive returneret, så snart vores lager har modtaget produktet.

Procedure for returnering af en ordre:

1. Produktet lægges tilbage i original emballage (eller noget tilsvarende)

2. Pakkan påføres den af u p c y fremsendte returlabel med nedenstående fortrykte adresse

u p c y
Meterbuen 25
2470 Skovlunde
Denmark

3. Pakken afleveres i en GLS Pakkeshop

4. Når pakken er modtaget hos u p c y  refunderes pengene

BYTTE

Hvis du ønsker at bytte et produkt til en anden størrelse eller farve, bedes du returnere produktet (som beskrevet ovenfor) og lægge en ny ordre på hjemmesiden.

 

Firmaadresse:

u p c y ApS

Dyregårdsvej 1
2740 Skovlunde
CVR: 38204114

info@upcy.dk

Lager og kontor:

u p c y ApS

Meterbuen 25
2740 Skovlunde
CVR: 38204114

info@upcy.dk