Gratis levering og returnering | Leveringstid 1 - 3 arbejdsdage

Om upcy 

Hos upcy gør vi vores ypperste for at være frontløbere inde for bæredygtighed og mode. To emner, som hidtil har haft svært ved at kunne forenes. 
Det var i et opgør med fastfashion og et ønske om en bæredygtig modekultur, at upcy blev født. Navnet upcy er en forkortelse af det engelske udsagnsord 'to upcycle'. Vi arbejder udelukkende med CO2 neutrale produkter, idet alle vores materialer er aflagte tekstiler fra De Forenede Dampvaskeriers kunder, herunder restauranter, hoteller og hospitaler. I stedet for at tekstilerne brændes eller smides ud, skånes miljøet, når vi forvandler materialerne til nye styles.

Hvert enkelt stykke tøj bærer en unik historie fra dets tidligere liv. En jakke bliver til af et forklæde fra restaurationsbranchen og en skjorte skabes af et stribet dynebetræk. Vi kan ikke altid forudse hvilke materialer, vi ligger inde med, og vores sortiment bliver derfor bestemt af og udviklet efter hvilke materialer, vi har til rådighed. Det kasserede tøj, som vi bruger, er oprindeligt produceret til at kunne klare mange vaske, og derfor er stofferne af en høj kvalitet og slidstyrke. 

I Skovlunde modtager vi dagligt mange kasser fyldt med f.eks duge, lagner og tøj og ved modtagelsen af disse vurderers og sortereres materialerne. Vores designere udvikler prototyper, hvorefter de udvalgte materialer sendes videre til produktion på vores systuer i Europa. 

Det er vigtigt for os, at hvert produkt vi laver, har en lang levetid og kan være et produkt af tiden i dag såvel som om mange år. Det er vores mål med upcy at inspirere mod en bæredygtig mode med autencitet og historie. Vi håber, at I har lyst til at være med.